vrijdag 10 augustus 2012

Terug uit de Provence - weer aan de slag


Afgelopen week zijn we weer thuis gekomen van een heerlijke vakantie in de Provence; mijn favoriete streek in Frankrijk. Heerlijk genoten van de zon die er iedere dag volop scheen aan een stralend blauwe lucht. Veel typisch Provencaalse dorpjes en stadjes bezocht met hun sfeervolle steegjes en pleinen, waar je zo heerlijk op een terrasje kunt zitten. Het stelt natuurlijk niets voor, maar ik kan er volop van genieten: de entourage, de mensen, het Franse joie de vivre en dat met een lekker koud glas witte wijn of rosé op tafel.... Da's genieten pur sang.

Inmiddels ben ik al weer druk aan de slag; een hele stapel bestellingen verwerkt en hele leuke spullen voor de winkels ingekocht. Ook hier kan ik met volle teugen van genieten. Binnenkort komt ook de eerste vracht van de nieuwe wintercollectie met woonaccessoires voor de webwinkel binnen, waar zelfs al een aantal kerstartikelen bij zitten.
En als we 't toch over genieten hebben; afgelopen week heb ik een aantal foto's ontvangen van klanten die ik voorzien had van interieuradviezen, als ze je dan even later bellen om te zeggen hoe enorm blij ze zijn met de veranderingen en hoeveel complimenten ze krijgen voor de aanpassingen, dan ben ik als een kind zo blij! Mijn dag kan dan niet meer stuk!

Nog even terug naar de vakantie, ik spring wel weer lekker van de hak op de tak... Nou ja, het komt gewoon van de vakantiefoto's; ik weet niet of jullie dat gevoel ook hebben, maar als ik die foto's zie dan wil ik stiekem weer eventjes terug. Iemand vertelde me laatst dat zij vakantie omschreef als 'ontmoeten' en dan in de vorm van 'ont-moeten', eventjes niets moeten dus. Dat vind ik toch wel een erg passende omschrijving; die houden we er voorlopig in...

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk....ont-moeten...en wat een fijne foto's van je vakantie. Leuk dat je klanten zo tevreden zijn, dat moet een goed gevoel geven...

    Fijn weekend.

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je Pietrik! Jij ook nog een fijn weekend gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails