woensdag 1 februari 2012

Valentijn en voorjaar in huis


Valentijn... over twee weken is het alweer zover. Valentijnsdag is dé dag voor een lief gebaar. Niets is leuker dan jouw geliefde eens goed te verrassen op valentijnsdag, bij voorkeur met iets speciaals.

Laat het hart van jouw grote liefde smelten met een origineel cadeau waar je niet alleen op 14 februari iets aan hebt, maar waar je langer van kunt genieten. Wat te denken van een mooi houten hart aan een sierlint, een wijnfleshouder met hart, fotolijsten met hartjes en ga zo maar door: cadeau's voor Valentijn
Ook al vriest het buiten momenteel dat het kraakt, het zonnetje schijnt zo heerlijk dat je zin krijgt in het voorjaar. De bloesemtakken in mijn vaas bloeien inmiddels uitbundig, prachtig om te zien. Het kan me niet snel genoeg lente worden, want dat betekent dat de zomer ook niet meer lang op zich laat wachten (nou ja, moeten we wel een èchte zomer krijgen natuurlijk, met heel veel zon) en ik ben een echt 'zomermens'. Heerlijk, alles is gewoon vrolijker en uitbundiger in de zomer. Lekker buiten genieten op het terras met een wijntje, wat olijven en een stukje heerlijke oude kaas. Kan er nu alweer naar uitzien, daarom heb ik alvast maar een beetje kleur in huis gehaald in de vorm van een vaas (eigenlijk een windlicht) met bloemen en kussenhoezen (verkrijgbaar in de webwinkel)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails