woensdag 11 januari 2012

Franse luiken en logo Aviale.nl

Afgelopen week hebben we onze zomervakantie vastgelegd en als echte francofiel is er natuurlijk maar één vakantieland bij uitstek: Frankrijk. De afgelopen jaren heb ik al redelijk wat van Frankrijk gezien; de meeste regio's hebben we al wel bezocht en ook een groot aantal steden.Als we in Frankrijk zijn raak ik niet uitgekeken op de prachtige luiken voor de ramen, vooral als ze mooi verweerd zijn of achter schitterende smeedijzeren balkons schuilgaan. Ik kan het dan ook niet laten op dat soort momenten mijn fototoestel voortdurend aan het werk te zetten.
Ook de foto van het logo van Aviale (aan de bovenkant van het blog) heb ik in Frankrijk gemaakt, en wel in Avignon. Omdat we van plan waren landelijke woonaccessoires met een Franse touch te verkopen (doen we overigens nog steeds ;-)), zochten we een foto die niet alleen de Franse sfeer weer moest geven, maar ook een het landelijke wonen weergaf. Ik moet zeggen dat ik het nog altijd een hele mooie foto vind die nog steeds de lading dekt; geeft de juiste sfeer weer.

Ik kan er nu al naar uitzien om weer heerlijk door die Franse dorpjes te slenteren, brocantemarkten af te struinen, glaasje wijn te drinken met een lekker stukje Franse kaas erbij; genieten van het joie de vivre. Okee, nu eerst maar weer 'down to earth' en aan de slag...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails