woensdag 8 oktober 2014

Tips voor een sfeervol interieur in een landelijke woonstijl - herfst 2014

De herfst staat weer voor de deur; buiten wordt het kouder, binnen wordt het weer gezelliger. Heerlijk om je huis weer knus en warm te stylen. Dit kun je heel gemakkelijk al bereiken door een aantal kleine aanpassingen door te voeren in je interieur. 


Sfeerlicht is sfeervol
Sfeerlicht geeft je interieur warmte en gezelligheid; je creëert er een knusse en behaaglijke sfeer mee. Je kunt ze overal in je huis gebruiken en je versterkt de sfeer door te herhalen; plaats sfeerlicht op meerdere plaatsen in je kamer. Grote lantaarns of windlichten in de vensterbank of op een sidetable, schalen of dienbladen met waxinelichthouders op de salontafel of bijzettafels. Door meerdere waxinelichthouders (hoeven niet eens allemaal hetzelfde te zijn) bij elkaar te zetten op een dienblad versterk je de sfeer en omdat je ze groepeert creëer je tegelijk rust in je interieur.
             
Draadmandje met 6 glaasjes € 19,95              Double hurricane € 49,95

Een behaaglijk en warm interieur creëer je ook door gebruik te maken van natuurlijke materialen in een landelijke uitstraling. Met name hout, maar ook stoffen in warme tinten geven je interieur sfeer. Probeer zo veel mogelijk een eenheid te krijgen in de landelijke woonaccessoires - door alles met elkaar te laten  matchen krijg je ook weer rust in je interieur en zo versterken de woonaccessoires de landelijke sfeer in je interieur.


Telraam brocante stijl € 44,95                                             Gehaakte bruine tas € 18,95

Kussens in warme kleuren

Als je het warme en knusse gevoel in je interieur wilt versterken, werk dan met kussens en eventueel quilts. Kussens in warme kleuren geven je kamer een behaaglijk gevoel. Je kunt heel goed meerdere kussens op een bank leggen, leuk om dan te kiezen voor verschillende prints. Hou het dan wel bij een aantal kleuren, dit geeft rust en benadrukt het sfeervolle effect dat je ermee creëert. Met name kussens in warmte herfsttinten werken sfeerverhogend, je kunt gevoel nóg meer versterken door een quilt in dezelfde kleurstelling nonchalant over de bank te draperen. Het voordeel van een quilt is ook nog 'ns dat je er tijdens een kille avond heerlijk in weg kunt kruipen.

                
                   
                    Kussen 40x40 bruin geruit € 15,95 


Kussenhoes 40x40 taupe € 9,95     


Meer inspiratie kun je vinden op Pinterest en natuurlijk in de webwinkel.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails