vrijdag 27 augustus 2010

Woontrends najaar 2010/2011 - webwinkel Aviale.nl
De zomervakantie is zo goed als voorbij. Dit wordt nog eens benadrukt door het weer; grauwe luchten en dikke regenbuien. Wellicht kun je nog één of meer keren even op het terras genieten van een zonnetje, maar de tijd van uitgebreid buiten zitten lijkt geweest.

Het wisselen van de seizoenen heeft ook weer zo z'n voordelen. Tijd om in huis de boel lekker op te frissen; muren een ander kleurtje, wat nieuwe woonaccessoires en eventueel aangevuld met een mooi nieuw meubelstuk. Het najaar is dé tijd om sfeer in je huis te creëren. 's Avonds weer lekker op de bank met een goed boek, heerlijk wegkruipen tussen de kussens en onder een warme quilt - da's toch ook weer genieten!

De nieuwe trends borduren eigenlijk voort op de trends van het vorige najaar. De nadruk ligt vooral op natuurlijk materiaalgebruik; hout, rattan en zink zijn weer veel gebruikt voor woonaccessoires. Relatief nieuw zijn meubels die compleet van zink zijn gemaakt. De kleuren die je veel zult zien bij meubels en woonaccessoires zijn grijs, bruin, paars en donker limegroen.

Landelijk wonen en ook de Scandinavische woonstijl behoren nog steeds tot de toppers in woonstijlen. Overdag hebben we het druk genoeg, daarom creëren we juist thuis een inrichting die rust uitstraalt en waarin je lekker kunt ontspannen. Bovengenoemde woonstijlen lenen zich hier uiteraard bij uitstek voor.
De meubels en woonaccessoires van Aviale passen perfect in een landelijke en/of Scandinavische woonstijl.

Aviale biedt een zeer ruime keuze aan woonaccessoires en meubels van diverse bekende merken als Jeanne d'Arc Living, J-Line Pleasure of Living, Braxton Home Collection, Clayre & Eef, Countryfield en meer... alles is direct uit voorrad leverbaar.
Aviale is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails