woensdag 17 oktober 2012

Landelijke woonstijl - herfstsfeer in je interieur

Het is weer herfst; zelfs het weer werkt hier in alle opzichten aan mee. Veel regen, grijze en grauwe luchten en veel vallende bladeren. Dat laatste vind ik persoonlijk niet zo heel erg, want daar kun je leuke dingen mee doen. Je kunt ze drogen, net als eikels en kastanjes overigens, en als decoratiemateriaal gebruiken in schalen of in windlichten, leg ze dan bijv. rondom de kaars.

Niet alleen buiten is het herfst; de zomeraccessoires staan bij mij inmiddels alweer in dozen op zolder. Het wordt nu tijd voor warme kleuren en dito stoffen. Lekkere plaid op de bank en daarbij ook nog heerlijk wegkruipen tussen alle kussens (en ik heb er nogal wat....). De accessoires in koele zomertinten hebben ondertussen plaatsgemaakt voor woonaccessoires in warme kleuren.

Ook de webwinkel is weer aangevuld met warme en sfeervolle woonaccessoires; o.a. decoratiebollen met dennenappels, kransen met dennenappels, fotolijsten, kussens, tochtrollen, tas van gehaakt bruin lint. Alles is onderling perfect te combineren en het geheel maakt dat je een warm en sfeervol landelijk interieur creƫert. Zeker als het buiten kouder wordt, is het belangrijk dat je huis binnen behaaglijk en vooral ook gezellig is.

Naast de kleur bruin hebben ook bepaalde grijstinten een warme uitstraling, zoals dit prachtige kussen. Aan de ene kant heeft het grijs geruite stof en aan de andere kant is het voorzien van een enorme hoeveelheid donzige (kunst-)veertjes in grijze en wat bruintinten. Je kunt 'm natuurlijk op de bank of in de stoel leggen, zelf heb ik 'm op de sidetable liggen en er een paar grijze kransen op gelegd. Heb er onderhand al heel wat complimenten voor ontvangen, ook over de paspop trouwens die nog net zichtbaar is op de foto. Grijs is sowieso een kleur die er bij mij niet gauw uit zal gaan. De muren worden eerder alleen maar grijzer. Ik vind het zo'n warme en zelfs wat knusse kleur. Verveelt me nog geen moment! Zelfs de lampenkap heeft er laatst aan moeten geloven; deze was lichtbruin van kleur maar ik heb 'm geverfd en nu is 'ie (jawel...) grijs! De kap op een andere voet geplaatst en wat mij betreft komt hij de winter zo wel door.

Over winter gesproken; binnenkort wordt de rubriek met kerstaccessoires online gezet, de eerste accessoires staan al op de site, o.a. waxinelichthouders met hart en engeltjes, kransen en decoratieballen van zilvergrijze dennentakken, slingers van hartjes met engeltjes en harten met engeltjes aan lint in verschillende formaten. Binnenkort dus meer, hou de site in de gaten!

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails