dinsdag 12 april 2011

Maak je tuin zomerproof met sfeervolle tuindecoraties - stylingtips

Afgelopen weekend hebben we de smaak van de zomer weer even kunnen proeven; heerlijk relaxed genieten op een zonovergoten terras.

Genieten van een lekker zonnetjes is leuk, maar het is nog leuker als je de zomer ook een beetje sfeervol kunt doorbrengen. Handen uit de mouwen dus, en de tuin zomerklaar maken; bomen en struiken snoeien, gazon bijwerken, kale plekken opvullen met nieuwe aanplant.... én vooral je terras zomerproof maken. Tuintafel en stoelen weer naar buiten, de tafel aankleden met sfeervolle lantaarns en/of windlichten, gezellige kussens op de bank en/of stoelen en zet een mooie bos bloemen op de tuintafel en één of meer plantenbakken op het terras.Naast windlichten, kussens, vazen en andere woonaccessoires heeft Aviale ook sfeervolle tuindecoraties in het assortiment, zoals bijv.
* bloembakjes van zink (leuk om op te hangen aan de schutting);
* tuingereedschap aan een decoratieve houder van leisteen;
* touwhouder met schaartje (handig voor op de oppottafel);
* bloempotten, o.a. van zink;
* praktische en decoratieve wandkastjes met lades;
* een schitterende plantenetagere op wielen.

Naast tuindecoratie hebben we ook nog gietijzeren deurhangers 'welcome', deurbellen en deurkloppers van gietijzer. Handig als je ook graag gasten in je huis en tuin verwelkomt.

Als je dan toch vrienden uitnodigt, misstaat een mooi servies uiteraard ook niet op je tuintafel. Ga je uitgebreid tafelen, leg dan voor iedereen een mooie placemat klaar, servetten en servetringen en style je tafel af met kleine glazen vaasjes met bloemetjes. Wil je het diner een romantisch tintje geven, plaats dan een aantal kleine glaasjes met waxinelichtjes op je tafel en plaats een aantal grote(re) lantaarns of windlichten op het terras.

De komende tijd zullen er meer nieuwe tuin- en woondecoraties op de site worden geplaatst, houd de webwinkel dus in de gaten.

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik ben nog op zoek naar inspiratie om mijn tuin wat gezelliger te maken. Ik heb al genoeg mooie planten staan, maar ik besef me steeds meer dat er meer voor nodig is om een leuke sfeer te creëren in een tuin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Ik ben nog op zoek naar inspiratie om mijn tuin wat gezelliger te maken. Ik heb al genoeg mooie planten staan, maar ik besef me steeds meer dat er meer voor nodig is om een leuke sfeer te creëren in een tuin.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails