maandag 1 februari 2010

Aviale - achtergrond


In 2007 ben ik begonnen met een webwinkel voor woonaccessoires: Aviale. Het is zeer tijdrovend werk, maar ik doe het graag en met ontzettend veel plezier.

In de webwinkel vind je woonaccessoires, quilts en kussens, keukenaccessoires, serviesgoed en decoraties voor het buitenleven van diverse bekende merken als Appletree, Braxton Home Collection, PTMD, J-Line, Clayre & Eef, Peacock Collection, Esschert Design, Colmore, Beau Geste, Jet- Ter Steege, Sommerfield en meer. Alle produkten zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen worden op werkdagen, na ontvangst van betaling, binnen 24 uur verzonden.

Niet alleen op het web, maar ook in huis ben ik veel met interieur bezig. Zo worden de muren bij ons thuis regelmatig van een ander kleurtje voorzien en wissel ik nogal eens van meubels en accessoires. Niet van woonstijl overigens, dat blijft landelijk met een snufje klassiek.

Verder vind ik het heerlijk om tijdens onze vakanties in Frankrijk rond te snuffelen in de diverse brocantezaakjes. Iedere keer neem ik wel weer wat mee. Ik kan me echt helemaal uitleven door oude meubeltjes en woonaccessoires in onze schuur op te knappen en deze zo van een heel nieuw en fris uiterlijk te voorzien.

Ik wens je veel kijk- en leesplezier op mijn blog!
(hou je van iets meer interactie mag je uiteraard (graag zelfs!) lid worden van de hyves van Aviale!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails