zaterdag 13 november 2010

Aviale op Kerstmarkt 10 december 2010

Op 10 december a.s. wordt er van 15.00 tot 21.00 uur een kerstmarkt in Siddeburen georganiseerd in Charles Dickens stijl.
Aviale zal ook met een kraam op deze markt aanwezig zijn, met een ruim aanbod van sfeervolle kerstartikelen, kransen en woonaccessoires.

De kerstmarkt vindt plaats in het centrum van Siddeburen.

Daarnaast biedt de markt het reguliere aanbod: producten uit de directe leefomgeving en andere werelddelen zoals kleding, schoeisel, kunst, sieraden, schoenen en tassen, voederhokjes en vetbollen, curiosa en parfums.

Graag tot ziens op 10 december!

vrijdag 5 november 2010

Appletree woonaccessoires en meubels bij Aviale.nl

De eerste levering van woonaccessoires en meubels van het landelijke merk Appletree is binnen.
Zowel de meubels als de woonaccessoires zijn in landelijke stijl uitgevoerd, soms met een afwerking in brocante stijl.

De woonaccessoires van Appletree omvatten o.a. metalen hakenrekken, kaarthangers, sieradenrekken, klokken, kransen in hartvorm en meer.

In november verwachten we nog sfeervolle windlichten en waxinelichthouders van Appletree.

Voor de keuken hebben we o.a. prachtige dienbladen in wit en bruin, glazen voorraadpotten, bestekbakken, butlertrays en schitterende landelijke meubels als bijv. een keukentrolley, ladenkast en een grote keukenkast (overigens ook goed te gebruiken als dressoir).

Geef ook jouw interieur een landelijke uitstraling met de sfeervolle woonaccessoires van het merk Appletree. De komende tijd zullen er steeds nieuwe woonaccessoires aan de webwinkel worden toegevoegd, houd de site daarom goed in de gaten!

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen en speciale aanbiedingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan niet alleen een aantal keren per jaar onze nieuwsbrief, maar krijgt ook nog eens een waardebon thuisgestuurd!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails